la 17.03.2018 11.00 - su 18.03.2018 17.00

Lasten Museofestarit

EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginmuseo, Espoon kuvataidekoulu, Helinä Rautavaaran Museo, KAMU, Näyttelykeskus WeeGee, Suomen Kellomuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Perinteeksi muodostuneita Lasten museofestareita vietetään jo neljättä kertaa. Luvassa on kokonainen viikonloppu rakentamista, sillä Lasten museofestareiden teemana ovat koko perheen raksabileet!

Tule suunnittelemaan, rakentamaan ja muotoilemaan sekä pieniä että suuria asioita: leluhakkerointia, unelmakoteja ja bilemajoja. Lavaohjelmassa on Pikku Papun Orkesteri ja Kikattavan Kakkiaisen Lasten Disko. Tapaa Tatu ja Patu, ihmettele isoja koneita ja leiki taiteilija Alexander Reichsteinin Lastentarhamuseolle suunnittelemilla jättimäisillä Fröbelin palikoilla. Raksa-aiheisessa kinossa mm. Lego- sekä Onneli ja Anneli -elokuvat. Festareilla juhlitaan myös 60 vuotta täyttävää Lego-palikkaa.

Työhanskat käteen, kypärä päähän ja bailaamaan!

Festareiden koko ohjelman löydät osoitteesta weegee.fi/lastenmuseofestarit.

Hinta
Näyttelykeskus WeeGeen yhteislippu 12 €: Lippu sisältää pääsyn kaikkiin näyttelykeskuksen museoihin.
Alennusyhteislippu 10 €: eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, yli 10 hengen ryhmät/henkilö. Oikeus alennushintaiseen lippuun on todistettava lipunoston yhteydessä.

Alle 18-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat maksutta.

Museokortilla ja Kaiku-kortilla vapaa sisäänpääsy.