ti 20.03.2018 11.00 - 12.30

KannuKino: Kaikki oikein (Vauvakino)

KannuKino, Kannusali - Kannusillankatu 4


Suomi 2017
Ohjaus: Lenka Hellstedt
Pääosissa: Antti Luusuaniemi, Elsa Saisio, Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Juha Muje, Sinikka Sokka, Aksa Korttila
Kesto 1 h 26 min
S
Suomenkielinen tekstitys heikkokuuloisille

Kaikki oikein on draamakomedia Eevistä, joka voittaa lotossa jättipotin. Eevi työskentelee kauneushoitolassa ja elää vaatimattomasti Helsingin laitamilla rokkarimiehensä Karin kanssa. Voiton jälkeen pariskunta sopii jatkavansa elämää toistaiseksi kuten ennenkin, kertomatta voitosta muille. Rahat kuitenkin polttelevat taskussa, mitä heidän on vaikea peitellä. Samalla käsitys itsestä ja parisuhteesta joutuu koetukselle. Kaikki tuntuvat suhtautuvan heihin omituisesti, vaikka he yrittävät viestittää olevansa samoja ihmisiä kuin ennenkin. Tuovatko miljoonat mukanaan onnea ensinkään?

Traileri

Vauvakino on vauvaystävällinen elokuvanäytös, joka on tarkoitettu pienten lasten vanhemmille ja hoitajille. Elokuvan äänenvoimakkuus säädetään normaalia hiljaisemmaksi ja salissa on koko näytöksen ajan himmeä valaistus. Näytöksen aikana voi liikkua salissa ja myös salin ja teatteriaulan välillä. Salissa on käytössä pöytätaso vaipanvaihtoa varten ja mikrouuni maidon ja vauvanruoan lämmittämiseen. Kantokopan voi ottaa saliin. Vaunuparkki on aulan yhteydessä olevassa Nekka-lämpiössä (huom! aulasta on raput alemmassa kerroksessa sijaitsevaan saliin).

Suosittelemme, että yleisö saapuu näytökseen hyvissä ajoin, mielellään noin 20 min ennen näytöstä ruuhkan välttämiseksi!

Tapahtumapaikka
Kannusali, KannuKino
Hinta
Liput 7 € + toimitusmaksu Lippupiste (22.2. lähtien), 7 € ovelta.