Wed 17.02.2021 19.00 - 21.00

Suad + The Hearing (PERUTTU)

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

Ke 17.2.2021 klo 19 (PERUTTU)

Livekonsertti on peruttu, mutta konserttitallenne Suadin keikasta on katsottavissa ke 17.2. klo 19 – ti 2.3. klo 23.59 osoitteessa urbanespoo.fi/lava. Tallenteen katsominen on maksutonta. 


Konserttiliput on mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti: 

Rahanpalautusta voi hakea  15 . 3 . 202 1  mennessä tästä linkistä:  https://web.lippu.fi/palautus  

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 

Pahoittelemme tilannetta . 

-

Suadin sävellyksiin ja soundimaailmaan liittyvät tunnusomaisesti omakohtaisuus ja erilaiset tummat sävyt. Tammikuussa 2021 julkaistava täyspitkä albumi on artistin mukaan matka syviin vesiin, jossa omat henkilökohtaiset tunteet ja asiat sekoittuvat luovaan prosessiin, jopa tahattomasti. ”Saatan joskus jälkeenpäin herätä ymmärtämään paremmin mistä lyriikat kertovat kappaleen ollessa jo valmis. Biisien teko on mulle usein intuitiivinen ja intiimi prosessi. Joskus tuntuu sille, että sanoitukset ovat jo itsessään avautumisia, joiden selittäminen muille voi tuntua hankalalta”. Debyyttialbumin taustalta löytyy lukuisia tuttuja nimiä. Pehmeäsoundisen ja orgaanisen yhtyeen muodostavat Vilunki 3000, Tuomo Puranen, Tommi Toijonen, Tapio Viitasaari sekä Henri Lindström.

Indie Awards 2019 -tapahtumassa Vuoden artisti/bändi -palkittu The Hearing on helsinkiläisen musiikintekijä Ringa Mannerin sooloprojekti. Vuodesta 2012 lähtien The Hearing on keikkaillut aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla, julkaissut kolme pitkäsoittoa. Kolmannella albumillaan, Demianilla, The Hearingin soundimaailma on aiempaa viimeistellympi, vaikka vain yhtä genreä on silti vaikeaa nimetä. Levy sekoittelee luontevasti elementtejä modernista pohjoismaisesta popista, teknosta ja klubimaailmasta, ja antaa valtavien särösyntetisaattoriaaltojen törmäillä moniäänisiin kuoroharmonioihin mielensä mukaan. Se, mikä vuonna 2012 alkoi looper-pedaalikokeiluina, on kehittynyt vuosien myötä vahvaksi omaksi maailmakseen.

Soittoajat klo 19 & 20

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 20/18 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Suadin verkkosivut

The Hearingin verkkosivut

Venue
Sellosali