Tue 16.03.2021 14.00 - 15.00

Matineakonsertti: Flamenco – Pohjoinen duende (PERUTTU)

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

 
Huom! Tapahtuma on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

Liput on mahdollista palauttaa Lippupisteen ohjeistuksen mukaisesti: 

Rahanpalautusta voi hakea 30.4.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus.

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen: 
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus 
Kalevantie 2 (B-talo) 
33100 Tampere 

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä. 

***


Ti 16.3.2021 klo 14

Flamenco – Pohjoinen duende -konsertti tarjoaa aimo annoksen modernia flamencoa pohjoisilla mausteilla. Esiintyjät ovat suomalaisen flamencokentän kärkikastia, jotka toimivat kansainvälisellä kentällä laajasti. Konsertti kuljettaa yleisönsä perinteisistä pienten kylien lauluista kohti modernin maailman flamencoa, jossa rytmit, tekstit ja tunteet näytetään koko kirjossaan.

Joonas Wideniusta pidetään loistavana esimerkkinä Euroopan mielenkiintoisimmista flamenco-jazzkitaristeista. Flamencokitaran vahvat tekniikat yhdistyvät Wideniuksen käsittelyssä pohjoisen kaihoisiin melodioihin vyöryen välillä myös riffeinä kuulijan yli rokkaavan höyryveturin lailla, improvisoinnin vapautta unohtamatta.

Oulusta lähtöisin oleva Anna Murtola on maailman pohjoisin flamencolaulaja. Murtola on juuriltaan vahvasti kiinni flamencon perinteessä, mutta toimii myös monipuolisena muusikkona, joka esiintyy sekä sooloartistina että tekee yhteistyötä erilaisten taiteilijoiden kanssa yli kulttuuri- ja genrerajojen.

Ricardo Miguel Padilla on syntynyt Talcahuanossa Chilessä, mutta asunut jo lapsesta asti Suomessa. Monipuolisen muusikon musiikilliset intressit ulottuvat renessanssi- ja barokkimusiikista latinalais-amerikkalaiseen, flamencoon, jazziin, sekä pop- ja teatterimusiikkiin.

Esiintyjät:

Joonas Widenius, flamencokitara
Anna Murtola, laulu
Ricardo Padilla, perkussiot

Kesto n. 1 h
Liput 12 € + toimitusmaksut (alk. 1 €), lippu.fi

Venue
Sellosali