Fri 30.08.2019 17.00 - 19.00

WeeGee LIVE Espoo-päivänä – tarjolla elävää musiikkia ja nuortenmielisten syntikkatyöpaja

Näyttelykeskus WeeGee - Ahertajantie 5

Näyttelykeskus WeeGee herää perjantaina 30.8. säkenöimään värikästä elävää musiikkia. Espoo-päivän alkuiltana klo 17–19 tarjolla on ainutlaatuinen moniaistinen kokonaisuus.

WeeGee LIVE -klubin kuratoi omintakeisen musiikin pitkän linjan kulttihahmo Vilunki3000 alias Mikko Viljakainen (Vuoden Graafikko 2017). Vilunki3000 toimii myös illan DJ:nä.

Live-elämyksistä vastaavat leluilla elektronista musiikkia soittava Grateful Däd, joka kuvailee kappaleitaan samaan aikaan vakaviksi ja leikitteleviksi, sekä äänitaidettaan termeillä ”chipstep” ja ”dumbient” kuvaillut O Samuli A, jonka uutuusalbumi Condition Yellow julkaistaan syyskuussa.

Moniaistisen elämyksen täydentää Taru N. Hohtonen, joka loihtii WeeGeen seinille elävää kuvaa sekä valmiina teoksina että musiikin tahtiin. Hänet tunnetaan muun muassa Saimaa-yhtyeen livevisuaalien ja lukuisien musiikkivideoiden tekijänä.

Kaikille pelkkä musiikin kuunteleminen ei riitä vaan sitä haluaa luoda myös itse. Tähän tarpeeseen vastaa lapsille, nuorille ja nuortenmielisille suunnattu ilmainen syntetisaattorityöpaja. Alpo Nummelinin (mm. Ruusut, Eleanoora Rosenholm, Zebra & Snake) vetämässä workshopissa perehdytään siihen, mikä syntetisaattori on, ja miten sillä tehdään erilaisia soundeja, biittejä ja äänimaailmoja.

ILMOITTAUDU SYNTETISAATTORITYÖPAJAAN:
lstolonen@gmail.com
Rajoitettu määrä paikkoja.

Näyttelykeskus WeeGeen muuhun Espoo-päivän ja koko viikonlopun ohjelmaan voi tutustua täällä: https://www.kulttuuriespoo.fi/fi/event/27309-espoo-paiva-weegeella

Yhteistyössä:  Näyttelykeskus WeeGee, Tapiolan Kelat ja Creat

Venue
Näyttelykeskus WeeGeen aula ja Wirkkala -tila
Price
Vapaa pääsy.