Thu 08.08.2019 09.00 - Fri 04.06.2021 19.00

Leluja ja leikkejä KULPS! -opastus

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Oletko koskaan miettinyt, millaisia leikkejä isäsi ja äitisi leikkivät lapsena? Entä millaisia leluja oli mummilla ja vaarilla, tai mummin mummilla ja vaarin vaarilla? Tällä kierroksella pääset tutustumaan vuosikymmenten leluihin ja lapsuuteen. Opastuksella oppilaat pääsevät myös koskettamaan ja kokeilemaan eri vuosikymmenten lasten leluja. Opastuksen aikana pohditaan myös oppilaiden oman lapsuuden eroja ja yhtäläisyyksiä suhteessa menneisyyteen ja nykyaikaan. Yli 20 lapsen ryhmät jaetaan kahteen osaan, jolloin puolet on opastuksella ja puolet tekee aiheeseen liittyvää omatoimista tehtävää pajassa ja sitten vaihdetaan päittäin. Koko vierailu kestää 1h.

Price
Vapaa pääsy
Ilmoittautumiset

Ryhmän koko maksimissaan 30 lasta. Varauksia otetaan vastaan ti-pe klo 9 alkaen. Varauksen mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen: lelumuseo@hevosenkenka.fi, puh. 050-5900137.

Age recommendation
1.-6.-luokkalaiset
Duration
1h

For teachers and educators

KULPS!-category:
KULPS! is a tool for cultural education in Espoo’s schools. School groups can attend the cultural path free of charge once during the spring term and once during the autumn term – according to the KULPS!-grades.