Wed 24.04.2019 19.00 - 21.00

The Elvis Concert 2019 (LOPPUUNMYYTY)

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A
Ke 24.4. klo 19
 
Suursuosittu, viime vuonna loppuunmyyty The Elvis Concert saa jatkoa! 
 
Alkuperäisiä Elvis-muusikoita mukanaan tuova rautainen esiintyjäryhmä konsertoi Sellosalissa huhtikuussa.
Oletko koskaan unelmoinut miltä tuntuisi nähdä legendaarinen 'Rock 'n 'rollin Kuningas' Elvis Presley elossa ja uransa huippukunnossa esittämässä jäljittelemättömällä soundillaan klassikkoja, kuten Suspicious Minds, Blue Suede Shoes ja Love Me Tender?
 
Suomeen saapuva The Elvis Concert 2019 vie sinut takaisin aikaan, jolloin kuningas hallitsi esiintymislavoja. Tämän lähemmäksi aitoa Elvis-konserttia et pääse. Laulaja Dwight Icenhower on laajalti tunnustettu maailman yksi parhaimmista Elvis-tribuuttiartisteista. Dwight on voittanut The World's Best Elvis -tittelin neljästi.
 
The Elvis Concert 2019 käsittää myös Elviksen kanssa työskennelleitä muusikoita. Rumpali Bob Lanning esiintyi Elviksen kanssa 70-luvun alussa Las Vegasissa ja on kuultavissa The Wonder of You, See See Rider ja Polk Salad Annie kappaleiden alkuperäisversioissa. Ensi kevään selkeänä kohokohtana on The Imperials -lauluryhmän tenori Jim Murrayn osallistuminen kiertueelle. Jim oli mukana Elviksen comebackin jälkeisillä konserttivuosilla ja hän on nähtävissä vuonna 1970 julkaistulla konserttitallenteella That's The Way It Is. Elvis rakasti gospel-musiikkia ja useasti konserttien jälkeen Elvis rentoutui laulamalla gospeleita Jim Murrayn kanssa.
 
Ensi keväänä tuomme nuo maagiset hetket näyttämölle: Jim ja Dwight tulevat esittämään yhdessä useita Elviksen suosimia gospelkappaleita kuten How Great Thou Art ja Sweet, Sweet Spirit.
 
Kesto 2 h, sis. väliajan 
Liput 35/32 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Venue
Sellosali