Wed 31.10.2018 19.00 - 21.00

PechaKucha Night WeeGeellä 31.10.2018

Näyttelykeskus WeeGee - Ahertajantie 5

Huikea, nopeatempoinen ja inspiroiva! PechaKucha Night on kaikkea tätä ja paljon enemmän.

Lokakuun lopussa WeeGeen lavalle nousee 10 valovoimaista persoonaa, mm. taiteilijaprofessori ja kuvanveistäjä Pekka Jylhä, arkkitehti Lena Weckström, muotoilija ja kirjailija Matti Remes, muotisuunnittelija Noora Niinikoski ja teollisuusneuvos Kari Kallonen. Loput puhujat julkistetaan myöhemmin.

PechaKucha -illan esitysformaatti on syntynyt tokiolaisen Klein Dytham -arkkitehtitoimiston ideasta helpottaa luovien alojen verkostoitumista ja mahdollisuutta esitellä töitään julkisesti. Nimi juontuu japaninkielisestä puheen porinaa merkitsevästä sanasta. Illan esitykset ovat nopeatempoisia ja pitävät kuulijoiden kiinnostustason korkealla. Kuvilla on esityksissä merkittävä rooli. Vuosien aikana on PechaKuchassa koettu liikuttavia, naurattavia, inspiroivia ja jännittäviä esityksiä lukuisilta luovilta tekijöiltä. Puheenvuoroja on annettu niin taiteilijoille, muotoilijoille, arkkitehdeille, kokeille kuin tutkijoillekin.

Tapahtuma toteutetaan WeeGeen ja Helsinki Design Weekin yhteistyönä.

Illan aikana myös EMMA Shop avoinna.

Venue
WeeGeen aula
Price
Liput 15€ / 7,50€ opiskelijoille, eläkeläisille ja Museokortilla, myynnissä Helsinki Design Weekin verkkokaupassa ja Näyttelykeskus WeeGeen infossa.
Language
suomi
Duration
2h