Restaurangtjänster

Body text title
Café WeeGee – Välkommen att njuta av god mat och dryck!

Body

För kafé- och restaurangtjänsterna på Utställningscentret WeeGee svarar bolaget Fissen ja Vegen ay. Namnet på kafé-restaurangen är Café WeeGee.

Café WeeGees motto är läckert, hälsosamt och inspirerande – med respekt för finländska rötter och mod att pröva på nya smaker!

Lunch vardagar kl. 11–14

Vi serverar smaklig och färsk lunch vardagar kl. 11–14. Grunden för vår läckra mat är att vi använder färska ekologiska råvaror och tillreder maten på plats. Vi använder inte halvfabrikat eller fryst färdigmat. Om du inte hinner äta lunch kan du köpa med dig en fräsch och fyllig sallad eller en nyss tillredd fylld baguette enligt dagens meny.

Lunchen kostar 10,50 €, för under 12-åringar 5 € och för under 3-åringar 3 €.
Sopplunch 8,50 €.
Salladslunch 10,50 €.
Buffélunch inklusive soppa 14,50 €.
I buffé- och sopplunchen ingår sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe eller te.

Café WeeGee har gott om plats, men vi önskar att grupper som kommer på lunch meddelar om sin ankomst på förhand.

Bekanta dig med lunchmenyn här.

Pigga upp dig med kaffe!

Våra Espressobaserade kaffedrycker mals av ekologiska bönor enkom för dig. Färskt och väldoftande kaffebröd från vårt eget bageri fullbordar kaffestunden. Vi erbjuder också ekologisk Jymy-glass och äkta finsk mjukglass. Våra fräscha ekologiska safter och Salmis-smoothies piggar upp på eftermiddagen.

Brunch veckoslut kl. 10–14

Veckoslut kl. 10–14 serveras en mångsidig och välsmakande brunch som kombinerar frukost och lunch. I vår rikliga brunch ingår delikatesser tillredda av färska ekologiska produkter. Dukningens innehåll varierar enligt årstid och säsong. Passar många olika typers dieter.

Vi önskar att du beställer bord på förhand. På veckosluten kan bordsbeställningar göras endast per telefon. Vänligen meddela i samband med bordsbeställningen hur många personer det gäller, klockslaget och ditt telefonnummer. Beställningen är i kraft först när du har fått en bekräftelse av oss. Observera att bordsbeställningen upphör att gälla 15 minuter efter att den beställda dukningen börjat om du inte infunnit dig.

Brunchdukningar lördagar och söndagar kl. 10–11.45 och kl. 12–13.45.

Brunchen kostar 21,50 €, för under 12-åringar 8 €, för under 3-åringar 3 €.

Som vardagsfrukost kan du välja bland annat fyllda smörgåsar och smoothies ur vår vitrin.

Catering och möten

I WeeGees eleganta och fungerande lokaler trivs också mötesgästerna. Beställ salt och sött från vår lista eller låt oss planera en egen helhet åt er enligt tema. Ta kontakt per e-post med vår försäljning så skapar vi ett fungerande evenemang tillsammans. Fråga också mer om WeeGees funktionella födelsedagspaket som vi kan kombinera med servering som faller barnen i smaken.

Ansvarsfullhet och kvalitetsgaranti

Vårt mål är att vi med vår egen verksamhet beaktar miljöns och människornas välmående idag och i framtiden. Därför förbinder vi oss till hållbar utveckling.

Våra steg på denna resa:
• Vi prioriterar närproducerade, färska och inhemska livsmedel.
• Vi använder ekologiska och rättvisemärkta råvaror alltid då det är möjligt.
• Det bästa är att genom att använda ypperliga råvaror garanterar vi också en högklassig och delikat smakupplevelse för dig!

Öppettider

Mån kl. 10–15
Tis och tors kl. 10–18
Ons kl. 10–19
Fre kl. 10–19
Lör–sön kl. 10–17

Kontaktuppgifter

Café WeeGee
Maarit Salmi
maarit@cafeweegee.fi
050 407 0429
cafeweegee.fi