Lokaler och aktörer

Body

Lokaluthyrning

Kannusalen
I Kannusalen ordnas teater- och filmförevisningar och konserter. I den stämningsfulla lokalen med tidsenlig teknik kan man ordna många slags föreställningar och evenemang. Scenen är 12 m x 8 m och lokalen kan mörkläggas helt. Kannusalen har ett högklassigt ljudåtergivningssystem samt teaterbelysning, videoprojektor och digital projektor. Salongen är svagt sluttande och har 243 platser på tio rader. De uppträdande har rymliga omklädningsrum och utrymmen bakom scenen till sitt förfogande.

Panoramabild av Kannusalen

 

 

Nekka

Nekka
Nekka

I utrymmet Nekka, som fungerar i anslutning till Kannusalen, kan mindre publikevenemang ordnas. I Nekka finns en liten scen försedd med specialteknik och plats för 60 personer.

Kannusalen och Nekka kan uthyras för offentliga tillställningar och för möten och seminarier. Användningsavgifterna för Kannusalen och Nekka beräknas separat för varje evenemang. Uthyrning och priser: Simppu Silaste, driftsmästare, tfn 050 594 2755 (vardagar kl. 9–17). E-post enligt fornamn.efternamn@esbo.fi

 

 

 

 

Tillgänglighet

Kannusalen och Nekka ligger i ett skyddsrum dit man kommer längs en ramp. Vaktmästarna hjälper vid behov, tfn 050 368 7931.


Kannusalens aktörer

Esbo stads evenemangs- och kulturtjänster
KannuKino
Esbo Cirkus
ESKO