Kutkuttavia kulttuurihetkiä - kaikille

Lasten kulttuurikeskus Aurora on iloisten kohtaamisten paikka lapsille ja aikuisille. Haluamme tuottaa hersyviä nauruja, kujeilevia katseita ja paljon hassuttelevia hetkiä kaikille pihapiirimme saapuville ystävillemme. Aurora on tekoja, kohtaamista, kokeiluja - ihmisiä. Sallittu myös aikuisille. Katso Auroran esittelyvideo!

Tervetuloa kokemaan hetki Auroran ainutlaatuista tunnelmaa!

--


AJANKOHTAISTA

Tutustu Meijeriin, Auroran uudistettuun juhla- ja kokouspaikkaan!
To 28.2. klo 18-20 järjestetään kävijöiden kesken arvonta, jonka onnellinen voittaja saa Meijerin tilat veloituksetta käyttöönsä ikiomia juhlia varten. Lisätietoa arvonnasta ja palkinnosta saat tilaisuudessa.

Mukaan kevään uudelle Seikkailutaidekurssille!
Viiden kerran seikkailutaiteen lyhytkurssilla keskitytään nauttimaan kevään tulosta seikkailun ja taiteen keinoin. Lue lisää

Iltapäivien kulttuurikerhoihin mahtuu vielä
Maksuttomat koululaisten HOP! - kulttuurikerhot starttaavat jälleen ensi viikolla! Maanantaina muotoilua, tiistaina luontoilua, torstaina roboilua ja perjantaina puuhailua. Hih ja Hop! Lue lisää

Suloinen Minikortteli-leikkitila kutsuu leikkiin
Uusi leikkitila on rakentunut Taidetalon Oloseen. Leikkimään voi piipahtaa arkisin klo 9-15 ja lauantaisin klo 10-14, avoinna myös tapahtumissa.

Tule leikkimään Auroran uudelle pihalle
Muistathan, ettei autoilla ole lupa ajaa pihalle. Piha-alueella kuljemme vain jalkaisin! Parkkialueemme on osoitteessa Träskändanristi 4. Pihapiirin portin luona on myös pieni parkkialue.


---


Aurorassa Mannerheimin lastensuojeluliiton perhekahvila maanantaisin klo 10-12. Tutustu toimintaan! (Linkki perhekahvilan FB-sivulle)

Kulttuurikasvatus-sivuilta löydät päiväkodeille ja kouluille suunnatut sisällöt.

Tulossa

Pinokkio
Kuninkaallinen nukketeatteri: Pinokkio
ke 27.02.2019 18.00
Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Järvenperäntie | Träskändavägen 1-3 02940 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 94303 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo

+358 9 816 83364 | pikku-aurora@espoo.fi