Tilat

Body

Tilat ja tilanvuokraus

Lasten kulttuurikeskus Aurora on hurmaava kolmen rakennuksen kortteli keskellä kaupunkia, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Pihapiirin kolme rakennusta kutsuvat sinut Auroran tunnelmaan:

  • Meijeri, uusi, uljas juhla- ja kokouskäyttöön kunnostettu rakennus.
  • Taidetalo, lastenjuhliin erinomaisesti soveltuva tila.
  • Tilanhoitajantalo, josta löydät pienimuotoisiin kokouksiin tai vaikka etäpäivän viettoon soveltuvat tilat.

Kutsu koko suku ikimuistoisiin perhejuhliin, tai juhli merkkipäiviä ystävien kesken Meijerissä. Järjestä yhdistyksen tai työyhteisösi kokous varaamalla koko Meijeri, tai kutsu työporukkasi Meijerin viihtyisään salonkiin kokoustamaan. Järjestä riemukkaat lastenjuhlat Taidetalossa, tai kutsu tiimisi palaveriin Tilanhoitajantalon Onniin tai Lempiin. Nappaa kone kainaloon ja tule veloituksetta etäpäivätyöhön Tilanhoitajantalon rauhalliseen ympäristöön.   

Käyttöperiaate on selkeä: saat tilan käyttöösi käyttökorvausta vastaan. Kalustat tilan toivomallasi tavalla ja luovutat sen käytön jälkeen alkuperäisessä kunnossa. Voi tuoda tilaisuuteesi omat tarjottavat tai kutsua mieleisesi catering-yrityksen vastaamaan tarjoilusta. Käyttökorvauksista lisää jokaisen talon kohdalla. Käyttökorvaus sisältää kunkin tilan käytön kalusteineen. Mahdollisista henkilöstökuluista veloitus erikseen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

 

Ripaus historiaa:

Lasten kulttuurikeskus Aurora on noussut 1700- ja 1800-luvuilla eläneen Träskändan kylän alueelle, jolla 1800-luvulla kukoisti Aurora Karamzinin isäpuoleltaan ostama Träskändan kartano. Kartanon päärakennuksen tuhouduttua tulipalossa 1888 Aurora Karamzin vietti kesiään nykyisen Lasten kulttuurikeskus Auroran Tilanhoitajan talossa. Auroran korttelin talot ovat palvelleet 1800- ja 1900-lukujen taitteessa muun muassa puutarha- ja meijerikouluna, meijerinä, kesäsiirtolana.

Espoon kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 12.10.1982 ostaa "Järvenperän kylän tila Aurorasommarhemmet RN:o 1:9 Espoon kaupungille. Peruskorjaustyöt alkoivat marraskuussa 2001 ja jo elokuun ensimmäisellä viikolla 2003 Espoon kaupungin kulttuuritoimen työntekijöitä muutti uusiin työtiloihin Auroraan.

Uuteen kukoistukseensa vuonna 2018 nostettu Auroran kortteli toivottaa sinut tervetulleeksi lasten kulttuurielämysten, juhlien ja kokousten pariin!

 

Esteettömyys:

Taidetaloon ja Meijeriin on esteetön kulku, invapysäköinti ja inva-wc. Avustavat koirat ovat tervetulleita.


Ota yhteyttä - tehdään tilaisuudestasi yhdessä ikimuistoinen!
09 - 816 83364, aurora.tilat@espoo.fi