Tilat

Body

Tilat ja tilanvuokraus

Lasten kulttuurikeskus Aurora on hurmaava kolmen rakennuksen kortteli keskellä kaupunkia, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Pihapiirin kolme rakennusta kutsuvat sinut Auroran tunnelmaan:

  • Meijeri, uusi, uljas juhla- ja kokouskäyttöön kunnostettu rakennus.
  • Taidetalo, lastenjuhliin erinomaisesti soveltuva tila.
  • Tilanhoitajantalo, josta löydät pienimuotoisiin kokouksiin tai vaikka etäpäivän viettoon soveltuvat tilat.

Kutsu koko suku ikimuistoisiin perhejuhliin, tai juhli merkkipäiviä ystävien kesken Meijerissä. Järjestä isolla porukalla yhdistyksen tai työyhteisösi kokous: varaa koko Meijeri tai kutsu oma tiimisi Meijerin salonkiin kokoustamaan. Järjestä riemukkaat lastenjuhlat Taidetalossa.   

Käyttöperiaate on selkeä: saat tilan käyttöösi käyttökorvausta vastaan. Kalustat tilan toivomallasi tavalla ja luovutat sen käytön jälkeen alkuperäisessä kunnossa. Voi tuoda tilaisuuteesi omat tarjottavat tai kutsua mieleisesi catering-yrityksen vastaamaan tarjoilusta. Käyttökorvauksista lisää jokaisen talon kohdalla.

 

Ripaus historiaa:

Lasten kulttuurikeskus Aurora on noussut 1700- ja 1800-luvuilla eläneen Träskändan kylän alueelle, jolla 1800-luvulla kukoisti Aurora Karamzinin isäpuoleltaan ostama Träskändan kartano. Kartanon päärakennuksen tuhouduttua tulipalossa 1888 Aurora Karamzin vietti kesiään nykyisen Lasten kulttuurikeskus Auroran Tilanhoitajan talossa. Auroran korttelin talot ovat palvelleet 1800- ja 1900-lukujen taitteessa muun muassa puutarha- ja meijerikouluna, meijerinä, kesäsiirtolana.

 

Esteettömyys:

Taidetaloon ja Meijeriin on esteetön kulku, invapysäköinti ja inva-wc. Avustavat koirat ovat tervetulleita.


Ota yhteyttä - tehdään tilaisuudestasi yhdessä ikimuistoinen!
09 - 816 83364, aurora.tilat@espoo.fi