Lapsiperheille

Body

Hiplaa historiaa! Perheiden museotunti lauantaisin klo 12 

Perheiden museotunnilla pääsee itse kokeilemaan ja kokemaan museossa. Museotunti pidetään ajankohtaisessa näyttelyssä ja se on tarkoitettu koko perheelle! Viikonloppuisin järjestettävät opastukset ja työpajat sisältyvät pääsylipun hintaan. Katso tulevan viikonlopun museotunnin teema tapahtumasivuilta

Vaunutreffit - Historiaa kaikilla aisteilla vauvalle ja vanhemmalle 

Kuukauden ensimmäisenä torstaina KAMUssa järjestetään vanhemmille yhteinen, mukava hetki vauvan kanssa. Myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Vaunutreffeillä tutustutaan historiaan yhdessä toisten vanhempien kanssa moniaistisesti, itse kokeilemalla. Vaunutreffeille on vapaa pääsy. Katso vaunutreffien ohjelma tapahtumasivuilta.

WeeGeen kesäleirit

Kesäisin WeeGeellä järjestetään viikon mittaisia leirejä, jotka on tarkoitettu 7–10-vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan. Leireillä puuhataan kaikissa Näyttelykeskuksen museoissa, ja viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa. Leireille on tärkeää kokeminen, yhdessä tekeminen ja onnistumisen ilo.

Kesällä 2018 KAMUn leiripäivänä astutaan suunnittelijan saappaisiin! Millainen on hyvä paikka asua? Millaisen asuinpaikan sinä suunnittelisit? Päivän aikana tutustutaan erilaisiin lähiöihin ja toteutetaan oma unelmalähiö.

Lue lisää leireistä WeeGeen verkkosivuilta.

WeeGeen Reppureissu

WeeGeen reppureissu johdattelee uudenlaiselle, hauskalle kierrokselle KAMUun ja WeeGeen muihin museoihin. Reppuja saa lainata pääsylipun oston yhteydessä WeeGeen Infosta.

Kulttuurineuvola                 

Espoon kaupunginmuseo osallistuu kulttuurineuvolatoimintaan Espoon neuvoloiden avoneuvolan yhteydessä. Kulttuurineuvola tukee arjen vanhemmuutta, äitien ja isien jaksamista ja koko perheen hyvinvointia antamalla tietoa, tukea ja neuvoja kulttuurin näkökulmasta. Kulttuurineuvola haluaa innostaa perheitä kulttuurin ja taiteiden pariin, tekemään, kokemaan ja saamaan elämyksiä ja virtaa arkeen.

Kulttuurineuvola-ajat voi tarkistaa Espoon kaupungin sivuilta tai kulttuurineuvoloiden ilmoitustaululta.