Lepolounge

Body

Aurora on myös perheen aikuisille. Kehon ja mielen hengähdyshetkiä - lepolounget aikuisille tarjoavat lempeitä rauhoittumisen hetkiä kerran kuussa perjantaisin.
 

Syksyn 2018 illat:

8.9. Yläsävellaulu healing & meditation -ilta.
Ihmisääni on voimakas työkalu joka vaikuttaa niin kehon kuin mielen rentoutumiseen ja parantumiseen. Yläsävelet vaikuttavat suoraan alitajuntaan ja ääniallot läpäisevät fyysiset pehmeät kudokset ja laukaisevat täten jännityksiä ja tukoksia. Ohjaaja Pia Lindvall.

5.10. Esmeralda Soul: Sointukylpy ja hemmotteluhetki itselle
Soitan tunnilla harmonisesti soivia äänimaljoja ja muita hoitavia instrumentteja, sointukylpy rauhoittaa ja puhdistaa mieltä, sekä syvärentouttaa kehoa. Tunnilla opit lisäksi itselle tehtävän stressiä ja lihasjännityksiä helpottavan kasvojen ja koko pään hieronnan. Tuo mukanasi jooga/jumppa alusta! Ohjaaja Essi Seppälä.

9.11. Naurujoogan ilta
Lämmittelyä, naurujoogaa, loppurentoutus. Ohjaaja Laura Juusela.

14.12. Mandalan luominen -workshop. Ohjaaja Meri Mort.


Toivomme ennakkoilmoittutumista, pikku-aurora@espoo.fi. Hinta 8 €, käteismaksu.


Tervetuloa mukaan lempeään iltaan!

Lue lisää tapahtumakalenterista.


---
Lastenhoitoa vaille?
MLL Laaksolahti on mukana Pikku-Auroran Lepolounge-tapahtumissa tarjoamalla tapahtuman ajaksi ilmaisen lapsiparkin 1-6 -vuotiaille. Näin aikuisten on helppo osallistua iltoihin. Lapsiparkkiin ennakkoilmoittautuminen, koska paikkoja on rajatusti: laaksolahti.mll@gmail.com