WeeGeen kesäleirit

Internal banner image(s)

Body

Yleisesti

WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10-vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. Leirien vuosittain vaihtelevaan teemaan tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2017 arkisin klo 9-16 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23-26 ja elokuussa viikoilla 31. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), sis. ALV 24%. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan.

Makupaloja kesän 2017 ohjelmasta

Seikkaile maailman ympäri Helinä Rautavaaran ja kamelien matkassa!
Helinä Rautavaaran museon leiripäivän aikana tutustutaan kameleihin tarinoiden ja esineiden avulla, ja askarrellaan omat kamelit.

Lelumuseon leiripäivässä ollaan kotona ja erilaisten kotileikkien maailmoissa.

5 cm keltaista ja ämpärillinen punaista. EMMAn leiripäivänä tutkitaan nykytaiteessa värien ja muotojen maailmaa, niitä myös itse rakentaen.

KAMUn leiripäivän aikana sukelletaan vuosikymmenten taakse vanhan ajan lasitehtaalle. Päivän aikana harjoitellaan niin tiimityötaitoja kuin luodaan omaa lasitaidetta.

Ilmoittautumisesta

Leirit täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle leirille mahtuu 20 leiriläistä.
Ilmoittautuminen tapahtuu Harrastushaku.fi -palvelun kautta, WeeGeen leirit löytyvät hakusanalla WeeGee. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 27.2.2017 klo 10.

Viikoilla 23 ja 24 järjestämme samanaikaisesti kaksi sisällöiltään samanlaista leiriä. Näille leireille ilmoittaudutaan joko ryhmään 1 tai 2. Sovittehan etukäteen kaverusten kesken mille leirille ilmoittaudutte, jotta paikka samalle leirille olisi varmempi. Emme voi luvata, että pystymme vaihtamaan varauksia ryhmästä toiseen.

Kaikille ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kesäleireistä toukokuun alussa. Laskutamme kesäkuun leirit toukokuun aikana ja elokuun leirin heinäkuun aikana.

Peruutusehdot: 

Leiri-ilmoittautuminen kesäkuun leireille on 10.5.2016 jälkeen sitova. Tämän jälkeen maksua ei palauteta kuin sairastapauksissa. Elokuun leirin ilmoittautuminen on 27.6.2016 jälkeen sitova ja tämän jälkeen maksua ei palauteta kuin sairastapauksessa.

Sairaustapauksissa leiripaikan voi perua lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistusta vastaan palautamme myös maksetun leirimaksun.

Lähettäessäsi ilmoittautumisen, hyväksyt samalla peruutusehdot.

Lisätiedot: weegee.kesaleirit @ espoo.fi