Perheille ja kouluille

Body

Näyttelykeskuksen neljä museota tarjoavat elämyksiä ja kokemuksia koululaisille ja perheille.

Näyttelykeskus WeeGeelle on ilmainen sisäänpääsy alle 18-vuotiailta.

Opettajat pääsevät ilmaiseksi ryhmän mukana. Opettajat voivat myös suunnitella museovierailua etukäteen ilmaiseksi näyttämällä lipunmyynnissä OAJ:n jäsenkortin.

Studio Ilmiö

Studio ilmiötä voi hyödyntää esimerkiksi uuden opetussuunnitelman mukaiseen ainerajat ylittävään ilmiöpohjaiseen oppimiseen. Lue lisää Studio Ilmiöstä täältä.

WeeGeen kesäleirit

WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä 7–10 -vuotiaille lapsille. Lue lisää kesäleireistä täältä.

Reppureissut

Infosta maksutta lainattavan repun avulla tehtävä kierros tarjoaa lapsille kiehtovan tavan tutustua talon kaikkiin museoihin.

Lasten museofestarit

WeeGeen suurin lasten tapahtuma valtaa koko WeeGeen aina keväisin yhden viikonlopun ajaksi. Teema vaihtelee vuosittain. Lue lisää museofestareista täältä.

Eväät ja ruokailu

Näyttelykeskuksen kellarikerroksessa on eväiden syöntiin tarkoitetut tilat. Myös museot tarjoavat eväspaikan mahdollisuuksiensa mukaan. Aulassa ja kahvila-ravintolassa ei ole lupa syödä omia eväitä. Näyttelytiloihin ei ruokia ja juomia voi viedä. Kysy lisäohjeita infosta ja museoilta.