Palvelut

Body

Uniikit tilat tapahtumallesi

Näyttelykeskus WeeGeellä järjestät erilaiset kokous- ja yritystilaisuudet upeissa puitteissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokouksia tai pieniä tilaisuuksia varten WeeGeessä on valoisa Wirkkala-tila ja ikkunaton Kabinetti-tila. Myös muita yleisötiloja, aulaa ja kahvila-ravintolaa, on mahdollista vuokrata yleisöaukioloaikojen ulkopuolella. 

Kysy lisää ja pyydä tarjous WeeGeen myynnistä!
09 816 31818
weegee@espoo.fi

WeeGeen ravintolapalvelut ja catering

WeeGeen kahvila- ja ravintolapalveluista vastaa Fissen ja Vegen ay. Café WeeGeen tarjonnasta saat lisätietoja tämän linkin takaa.

Café WeeGeen yhteystiedot ovat:

Café WeeGee
Maarit Salmi
maarit@cafeweegee.fi
050 407 0429
www.cafeweegee.fi

Opaspalvelut

Näyttelykeskus WeeGeen museot järjestävät viikoittain näyttelyihin yleisölle avoimia opastuksia. Lisäksi museoilta voi varata ryhmille opastettuja kierroksia tilauksesta. WeeGeehen voi tutustua myös ryhmille tilauksesta saatavilla erikoisopastuksilla: Futuro 50 tuotta (ohjelmistossa vain 2018), Highlights Tour WeeGee sekä Painotalosta näyttelykeskukseksi -historia- ja arkkitehtuurikierros.

WeeGeen museokauppa EMMA Shop

Näyttelykeskus WeeGeen museokauppa EMMA Shop on taiteenystävän lifestyle-myymälä, josta löytää taideaiheiset tuotteet itselle ja lahjaksi. Tuotevalikoimaan kuuluvat WeeGeen museoiden näyttelyihin liittyvät tuotteet, näyttelyjulkaisut, taidejulisteet ja -kortit, taide- ja designkirjallisuus sekä sisustustavarat. Lisäksi EMMA Shopissa on laadukkaan ja monipuolisen EMMA-tuoteperheen tuotteita.

EMMA Shopin aukioloajat:

ma suljettu
ti, to 11-18
ke, pe 11-19
la-su 11-17