Palvelut

Body

Uniikit tilat tapahtumallesi

Näyttelykeskus WeeGeellä järjestät erilaiset kokous- ja yritystilaisuudet upeissa puitteissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kokouksia tai pieniä tilaisuuksia varten WeeGeessä on valoisa Wirkkala-tila ja ikkunaton Kabinetti-tila. Myös muita yleisötiloja, aulaa ja kahvila-ravintolaa, on mahdollista vuokrata yleisöaukioloaikojen ulkopuolella. Tiloista saat lisätietoja tämän linkin takaa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous WeeGeen myynnistä!

Näyttelykeskus WeeGeen myynti
09 816 31818
weegee@espoo.fi

Ravintolapalvelut ja catering

WeeGeen kahvila- ja ravintolapalveluista vastaa Fissen ja Vegen ay. Café WeeGeen tarjonnasta saat lisätietoja tämän linkin takaa.

Huom! Café WeeGee poikkeuksellisesti suljettu ma 29.10.2018.

Café WeeGeen yhteystiedot ovat:

Café WeeGee
Maarit Salmi
maarit@cafeweegee.fi
050 407 0429
www.cafeweegee.fi

Opaspalvelut

Näyttelykeskus WeeGeen museot järjestävät viikoittain näyttelyihinsä yleisölle avoimia opastuksia.

Lisäksi kaikille museoilta voi varata ryhmille opastettuja kierroksia.

WeeGeehen voi tutustua myös näillä ryhmille tilauksesta saatavilla erikoisopastuksilla: Futuro 50 tuotta (ohjelmistossa vain kesä-syyskuussa 2018), Highlights Tour WeeGee ja Painotalosta näyttelykeskukseksi -historiakierros.

Museokauppa EMMA Shop

Näyttelykeskus WeeGeen museokauppa EMMA Shop on taiteenystävän lifestyle-myymälä, josta löytää taideaiheiset tuotteet itselle ja lahjaksi. Tuotevalikoimaan kuuluvat WeeGeen museoiden näyttelyihin liittyvät tuotteet, näyttelyjulkaisut, taidejulisteet ja -kortit, taide- ja designkirjallisuus sekä sisustustavarat. Lisäksi EMMA Shopissa on laadukkaan ja monipuolisen EMMA-tuoteperheen tuotteita.

EMMA Shopin aukioloajat:

ma suljettu
ti, to 11-18
ke, pe 11-19
la-su 11-17