Kutkuttavia kulttuurihetkiä - kaikille

Uudistunut AuroraLasten kulttuurikeskus Aurora on iloisten kohtaamisten paikka lapsille ja aikuisille. Haluamme tuottaa hersyviä nauruja, kujeilevia katseita ja paljon hassuttelevia hetkiä kaikille pihapiirimme saapuville ystävillemme. Aurora on tekoja, kohtaamista, kokeiluja - ihmisiä. Sallittu myös aikuisille.

Tervetuloa kokemaan hetki Auroran ainutlaatuista tunnelmaa!

--

AJANKOHTAISTA


HOP!, ilmoittautumaan!
HOP! -kulttuurikerhojen ilmoittautuminen on alkanut. Maksutonta ja nastaa puuhaa koululaisille heti koulupäivän jälkeen!

Träskändan puistoon seikkailemaan!
Träskändan puistoseikkailu on uusi alakouluille ja perheille suunnattu omatoiminen kierros 1800-luvun kartanopuutarhaan ja kartanon mielenkiintoiseen historiaan. Seikkailun rasteilla tutustutaan toiminnallisesti kulttuuriympäristöön, arkkitehtuuriin ja säätyläistön kartanoelämään. Puistoseikkailu on Espoon kaupunginmuseon käsialaa ja se on tuotettu yhdessä kartanon entisellä koululla sijaitsevan Auroran kanssa. Seikkailumateriaali.

Piharemontti valtaa alaa
Pihapiirissä on suoritettu laajaa uudistustyötä kesän 2018 aikana. Kesäkuussa alkanut urakka on valitettavasti viivästynyt ja jatkuu ennakoitua pidemmälle. Toiminta jatkuu normaalisti kulttuurikeskuksen sisätiloissa. Huom. Parkkialueemme on jatkossa osoitteessa Träskändanristi 4.

MLL:n perhekahvila
Taidetalossa maanantaisin klo 10.00–12.00, jatkuen jälleen ma 3.9.18. Toiminta on maksutonta, pientä kahvimaksua lukuun ottamatta. Ohjelmatiedot löytyvät Perhekahvilan omalta Facebook-sivulta.

---


Kulttuurikasvatus-sivuilta löydät päiväkodeille ja kouluille suunnatut sisällöt.

Tulossa

Culture
Unelmalauantai: Yön usva ja Kuujuhla
la 22.09.2018 10.00
Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Culture
LAUANTAIPAJATUS: Heijastus
la 06.10.2018 10.00
Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Järvenperäntie | Träskändavägen 1-3 02940 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 94303 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo

+358 9 816 83364 | pikku-aurora@espoo.fi