Tilavuokraus ja toimijat

Body

Tilanvuokraus

Kannusali
Kannusali on teatteri- ja elokuvaesityksiin sekä konsertteihin suunniteltu esitysareena. Tunnelmallinen tila ja ajanmukainen esitystekniikka mahdollistavat monenlaisten esitysten ja tilaisuuksien toteuttamisen. Näyttämön koko on 12 m x 8 m. Tila on täysin pimennettävissä. Kannusalissa on laadukas äänentoistolaitteisto, teatterivalaistus, videoprojektori ja digitaalinen elokuvaprojektori. Katsomo on loivasti nouseva ja siellä on 243 istumapaikkaa kymmenessä rivissä. Esiintyjien käytössä ovat tilavat pukuhuoneet ja takanäyttämö.

Kannusalin panoraamakuva.

Nekka Nekka
Kannun aulassa sijaitseei Nekka-monitoimitila, jossa voidaan järjestää monenlaisia yleisötilaisuuksia. Nekassa on videoprojektori, valkokangas, pieni lava, piano. Nekan kapasiteetti on 60-100 henkilöä. Nekan keittiöstä löytyy astiasto 60-henkilölle ja tiskilinja, uuni, kahvinkeittimet.

Kannusalia ja Nekkaa vuokrataan yleisötilaisuuksiin sekä kokous- ja seminaarikäyttöön. Kannusalin ja Nekan käyttökorvaus lasketaan tilaisuuskohtaisesti. Tilanvuokraus- ja hintatiedustelut: Simppu Silaste, käyttömestari, p. 050 594 2755 (ark. klo 9-17). Sähköposti: simppu.silaste@espoo.fi

 

Esteettömyys

Kannusali ja Nekka sijaitsevat väestönsuojassa, jonne pääsee luiskaa pitkin. Henkilökunta avustavaa tarvittaessa, 050 368 7931.

Kannusalin toimijoita

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
KannuKino
Musiikkiopisto Avonia
Estrada
Balettikoulu Heli Aalto
Tanssipiste Loiste
ESKO
RMO Tauko
Teatteri Röntgensali
Musiikkikoulu Demo