Info

Body

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen foorumiin on auki 25.10. asti. Ilmoittaudu TÄSTÄ.

 

TAPAHTUMAPAIKAT                  

Foorumi järjestetään Sellosalissa ja Sellon kirjaston tiloissa. Sellosali ja kirjasto sijaitsevat Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellon toritasanteella. Käyntiosoite on Soittoniekanaukio 1 A, 02600 Espoo.

Verkostoitumisilta vietetään Lasten kulttuurikeskus Aurorassa, Järvenperässä. Auroran käyntiosoite on Järvenperäntie 1-3, 02940 Espoo.

MAKSU                                        

Osallistumismaksu on 35 €/hlö ma 19.11., Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenille 25 €/hlö. Tiistain maksu on 20 €/hlö, Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenille 15/hlö €. Hintaan sisältyvät ohjelma, materiaaleja ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounaat ovat omakustanteiset.

LOUNAS                                       

Kummankin päivän lounaat nautitaan omakustanteisesti vapaavalintaisessa ravintolassa. Kauppakeskus Sello tarjoaa useita vaihtoehtoisia ruoka- ja kahvilapalveluita huomioiden erilaiset ruokavaliot.  Aamu- ja iltapäivän kahvit sisältyvät osallistumismaksuun.

MAJOITUS                                   

Olemme varanneet majoituskiintiön Sellon kauppakeskuksessa Glo Hotel Sellosta ajalle 18.-21.11.2018. Huoneiden hinnat ovat 1 hh / yö 130 €, 2 hh / yö 145 € sisältäen palvelumaksun, wifin ja buffetaamiaisen. Kiintiö on käytössä 25.10.2019 asti ja varaukset tehdään tästä linkistä.

LIIKKUMINEN                             

Sellosali sijaitsee Sellon kauppakeskuksessa Espoon Leppävaarassa. Kauppakeskus sijaitsee Turunväylän ja Kehä I:n risteyksessä pääradan varrella. Paikalle pääse helposti kauko- ja lähiliikenteen linja-autoilla ja junilla Leppävaaran liikenneterminaalin kautta, josta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Liikenneyhteydet omalla autolla tuleville ovat erinomaiset, esim. henkilöautoilla lähestytään Turun moottoritietä ja Kehäteitä I ja II pitkin. Pysäköintitilat sijaitsevat kauppakeskuksen maanalaisessa parkkihallista.

Junat: A, E, L, U, X ja Y
Bussit: ks. reitit ja aikataulut

Ajo-ohje: Kehä I idästä: Valitse ennen Turuntien liittymää kaistaksi toinen oikealta ja seuraa Etelä-Leppävaaran viitoituksia.
Kehä I lännestä: Ota oikeanpuoleinen kaista ja seuraa Etelä-Leppävaara viitoituksia.
Pysäköinti (maksuton 5 h) Kauppakeskus Sellon pysäköintihallissa
• ma–pe 6.50–24
• la–su 6.30–24
kts. tarkemmat pysäköintiohjeet

Lasten kulttuurikeskus Auroraan pääsee useilla lähiliikenteen linja-autoilla Leppävaaran liikenneterminaalin kautta. Henkilöautoille on paikoitustilaa Auroran välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Träskändanristi 4. Illanviettoon järjestetään myös yhteisbussikuljetus Leppävaara-Järvenperä-Leppävaara, kuljetukseen tehdään ennakkovaraus.

SAAVUTETTAVUUS & ESTEETTÖMYYS

Tapahtuman kaikkiin tiloihin on helppo pääsy. Kauppakeskus Sellon parkkihallissa on merkityt inva-parkkitilat, joista esteetön sisäänkäynti Sellosaliin ja kirjaston tiloihin. Sisä- ja ulkotiloissa on esteetön kulkumahdollisuus sekä tasaiset kulkuväylät. Auroran pihapiirissä inva-parkkipaikat pihassa. Kaikissa tiloissa on liikuntaesteettömät WC:t ja langaton verkkoyhteys.

LISÄTIEDOT                                                   

Espoon kaupunki, kulttuurituottaja Mari Rissanen mari.rissanen (at) espoo.fi gsm. + 358 40 352 7920
Espoon kaupunki, tuotantopäällikkö Johanna Vepsä,
johanna.vepsa (at) espoo.fi gsm. + 358 46 877 3251                 
Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Koordinaattori Sunna Maijala, sunna.maijala (at) lastenkulttuuri.fi, gsm. 358 (40) 800 7296