Paketit ryhmille

Body

Haluatko räätälöidä ryhmällesi tai kokousvieraillesi päivän Pentalassa? Voit lisätä opastuspakettiin myös kokoustilan käytön. Valitse vaikkapa Meren ehdoilla -opastus museoalueella, keittolounas ja venekuljetus saareen ja takaisin, tai Kieltolakiopastus ja sen kaveriksi kovat teet koko ryhmällenne!

Yhdistele seuraavista itsellesi sopivin vaihtoehto ja soita meille! Etsimme yhdessä kanssanne sopivimman ajankohdan kokonaisuudelle. Tutustu opastusten tarkempaan sisältöön Opastukset -sivulla tai ota yhteyttä Saaristomuseoon. Varaathan ryhmäpaketit vähintään viikkoa etukäteen!

Pakettivaraukset: Saaristomuseo Pentala (p. 043 825 2641, saaristomuseo@espoo.fi). Otamme varauksia kesäkaudelle 2019 vastaan 1.3.2019 alkaen. 

Suosittelemme suuremmille ryhmille tilausveneen varaamista. Saariston reittiveneet (edestakainen matka Museoreitillä 6 € / hlö) saattavat etenkin kauniilla ilmalla olla hyvin suosittuja, eikä niihin voi varata paikkoja ennakkoon. Reittivenematkaa ei voi maksaa laskulla, mutta tilausvenekuljetus voidaan laskuttaa.
  
Luonto-opastuksia voit tilata suoraan niitä järjestäviltä tahoilta. Luonto-opastuksen yhteyteen voit tilata pakettien mukaisen tarjoilun suoraan Saaristoravintola Pavenin kautta, paven@4ec.fi, p. 09 888 6923. 


VALITSE PAKETTISI SEURAAVISTA:

a) Opastukset museoalueella:

  1. Meren ehdoilla -opastus (60 min) museoalueella - 40 € /ryhmä (max. 24 hlö)
  2. Tuuliviiri ja portinpielet - opastus museoalueella ja Gurlin talossa, 60 min – 40 € / ryhmä (max. 24 hlö) + 7 € /hlö
  3. Kirkasta kuppiin ja nuppiin – kieltolakiopastus museoalueella, 20 min - 40 € /ryhmä

b) Ruokailu (valitse haluamasi kokonaisuudet): 

  1. Kahvitarjoilu (sis. kahvi/tee + päivän makea, esim. pulla, torttu tai leivos) 7,90 € /hlö
  2. Keittolounas (sis. Päivän keitto & leipä + kahvi/tee) 9,90 € /hlö 
  3. Lounas (sis. kauden salaatti + pääruoka, esim. lihapullat ja muusi + kahvi/tee) 14,90 € /hlö
  4. Kaffeplörö tai kova tee (sis. kahvi/tee ja 4 cl alkoholia, esim. Jaloviinaa tai kirkasta) 7,50 € /hlö. Alkoholiton Saariston Kaffe/Tee 2,90 € /hlö. 

c) Kokoontuminen:
Villa Rosengårdin kokoushuone 10 hlö:lle

  1. 3 h: 200 €
  2. 6 h: 350 € 

d) Venematka:

Voit varata ryhmällesi tilausveneen joko suoraan veneyritykseltä tai Saaristomuseon infon kautta.  Espoon kaupungin tilausveneiden liikennöinnin suorittavat Veka Line oy (alle 100 hlö) ja Suomen Saaristokuljetus oy (yli 100 hlö). Saaristossa toimii myös muita liikennöitsijöitä ja taksiveneyrittäjiä, mm. Aki Leikas