Palvelut

Body

Opastukset, ohjelmapaketit, luonto-opastukset

Saaristomuseo Pentalassa järjestetään useana päivänä viikossa ilmaisia opastuksia ja tietovartteja. Tutustu museon tapahtumakalenteriin! Voit myös ottaa avuksesi Pentalan saaren mobiilioppaan tai lähteä lasten kanssa Suviseikkailulle. Kaikilla opastuksilla kuljetaan kalastajatilan pihapiirissä. Kierrokselle johdattavat Espoon kaupunginmuseon oppaat. 

Varaamalla ryhmällesi Saaristomuseon tilausopastuksen saat opastuksen haluamaasi aikaan (ennakkovaraus välttämätön). 
 

Paketit ryhmille

Haluatko räätälöidä ryhmällesi tai kokousvieraillesi päivän Pentalassa? Valitse vaikkapa Meren ehdoilla -opastus museoalueella, keittolounas ja venekuljetus saareen ja takaisin, tai Kieltolakiopastus ja sen kaveriksi kovat teet koko ryhmällenne! Voit lisätä opastuspakettiin myös kokoustilan käytön. Yhdistele seuraavista itsellesi sopivin vaihtoehto ja soita meille! 
 

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Pentalaan voit tuoda mukanasi omat eväät tai nauttia museoalueen Cafe Lillstuganin ja Saaristoravintola Pavenin tarjoamista herkuista. Eväitä voit syödä museoalueen taukotila Lilla Villanissa tai saaren luonnossa sitä kunnioittaen. Ajattelethan luontoa ja tuot saareen mahdollisimman vähän jätettä. Luontopolun varrella ei ole roskakoreja. 
 

Kokoustilat

Kokousta tunnelmallisesti vanhassa huvilassa! Saaristomuseon päärakennuksen Villa Rosengårdin yläkerran kamareita voit vuokrata pienen ryhmän (max. 10 hlö) kokouskäyttöön. 
 

Museokauppa

Museokauppa palvelee Villa Rosengårdissa Saaristomuseo Pentalan infon yhteydessä. Kaupasta löydät kiinnostavaa kirjallisuutta, saaristohenkisiä tuotteita, postikortteja ja makeisia.