la 26.08.2017 09.30 - 13.15

Espoo-päivän ohjelmaa lapsiperheille

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A


La 26.8. klo 9.30–13.15

klo 9.30–12.30
Sähköinen taikasormus -työpaja
(lämpiö)

Lämpiössä askarrellaan Käsityökoulu Robotin johdolla vilkkuvia taikasormuksia. Tule tutustumaan led-valoihin ja virtapiiriin yksinkertaisen askartelun kautta. Tekeminen kestää n. 20 minuuttia ja sopii kaikenikäisille yhdessä aikuisen kanssa. Nonstoppina toimiva työpaja on ilmainen ja siihen otetaan pieniä ja isoja askartelijoita saapumisjärjestyksessä. Työpaja jatkuu klo 12:30 asti tai niin kauan kuin tarvikkeita riittää.


klo 9.30–
Letunpaistoa 
(Sellosalin etupiha)

Matinkylän Martat paistavat perheille lettuja Sellosalin edustalla aamupäivän ajan tai niin kauan kuin taikinaa riittää.


klo 10.30 ja 12.30
Lastenorkesteri The Bätmäns
(sali)

Suomalaisen lastenmusiikin yksi tuoreimmista kokoonpanoista, The Bätmäns, esittää maalailevia tarinoita ja pirteää poppia. Yhtye vie kuulijansa matkalle maailman eri paikkoihin: lauluissa liikutaan maalla, ilmassa ja merten syvyyksissä. The Bätmänsin matkassa vastaan voi tulla poliisi, merirosvo, muurahainen tai vaikka pallokala. Yhtyeen solistina toimii näyttelijä Marja Salo.

Suositellaan yli 3-vuotiaille
Kesto 45 min
Vapaa pääsy, maksuttomia pääsylippuja jaetaan ennakkoon 1.8. alkaen Lippupisteen kautta sekä tuntia ennen konserttia ovelta.

Tapahtumapaikka
Sellosali