ti 19.09.2017 19.00

Seuraavat 500 vuotta (ennakkonäytös)

Espoon Kaupunginteatteri - Revontulentie 8

Paavo Westerbergin uusi näytelmä on moderni trilleri perisynnistä ja syyllisyydestä. Rooleissa Eero Aho, Ria Kataja, Carl-Kristian Rundman. Näytökset Espoon Kaupunginteatterin Revontulihallissa 19.9. - 2.12.

Näytelmä tapahtuu aikana jolloin ympäröivä maailma on murroksessa, ehkäpä jonkin suuren poliittisen tai jonkin muun maailmanlaajuisen katastrofin ollessa käynnissä.

Tapahtumat saavat alkunsa viattomasta koiratappelusta. Tai sitten kaikki alkoi puutarhajuhlissa kauan sitten. Tai squash-kentällä muutamia vuosia sitten.

Nyt ollaan kuitenkin rikostutkijan toimistohuoneessa syrjäisellä poliisiasemalla, esikaupungin laitamilla, kenties joskus kauan sitten rakennetun metroaseman vieressä.  Onko kyse tästä hetkestä vai huomisesta? Onko kyse jostain, mitä tapahtui 500 vuotta sitten? Vai seuraavan 500 vuoden päästä?

On tapahtunut rikos. Mysteeriä ratkovat kolme henkilöä, kukin omalla tavallaan. Jokaisella on syynsä. Jokaisella syyllisyytensä.

Näytelmä on kiihkeä trilleri, joka käsittelee luterilaista elämänvalhetta, perisyntiä ja syyllisyyttä, elämätöntä elämää ja elettyä. Se on moderni jännitysnäytelmä, jonka keskiössä ovat ikuiset kysymykset olemassaolon tarkoituksesta. Samalla se on kolmen henkilön välinen ankara draama, joka aukeaa vähitellen ja tarjoaa yllätyksiä ja hurjia käänteitä loppuun saakka.

Tapahtumapaikka
Espoon Kaupunginteatteri, Revontulihalli
Hinta
Liput 19.9. ennakkonäytökseen 26/18 € teatterin lipputoimisto p. 09 4393 388 tai toimituskuluineen alk. 28,50 /20,50 € Lippupiste
Kieli
Suomi
Kesto
Kesto avoin, sis. väliajan

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.
Hinta ryhmille:

Koululaisryhmät 10 € / oppilas, opettaja ryhmän mukana maksutta.

Esitykseen liittyy maksuton OPPIMATERIAALIPAKETTI sekä mahdollisuus tilata ryhmälle maksuton, esityksen teemoihin johdatteleva DRAAMATYÖPAJA, jonka kesto on 1,5 h ja joka järjestetään koulun tiloissa ennen teatterikäyntiä.  

Ryhmäliput ja työpajavaraukset:
ilana.sella@espoonteatteri.fi tai p. (09) 4393 5524