to 14.09.2017 19.00 - 20.00

Peali Juva & The Bollywood Bliss Band

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo


Peali Juva,
laulu
Kiureli Sammallahti, laulu, kosketinsoittimet, harmonikka
Valtteri Brunn, kitara
Mikko Arlin, rummut

Värikkäässä syyskonsertissa kuullaan intialaista melodiamusiikkia ja tanssittavia Bollywood-lauluja sekä pari Bhangra-kappaletta Shava-yhtyeeltä. Laulujen teemoina ovat rakkaus, luonto, henkisyys, vuodenajat ja värit.

Peali Juva on intialainen laulaja, joka on asunut Suomessa 12 vuotta. Hänen intohimonaan on yhdistää intialaista musiikkia muuhun maailmanmusiikkiin, vaikkakin hän on erikoistunut intialaisen musiikin puoliklassisiin muotoihin. Viime aikoina hän on esiintynyt sekä yksin että yhdessä Shankara ja Shava -yhtyeiden kanssa, laulanut eri artistien albumeilla, ollut mukana taideprojekteissa, joissa on laulanut lapsille ja säveltänyt omaa albumiaan varten. ”Divinity” -albumi julkaistiin vuonna 2017 Kolkatassa, Intiassa.

Bollywood Bliss Bandissä Peali Juvan kanssa esiintyy Shava-yhtyeestä tuttuja muusikoita. Shava on viiden helsinkiläisen muusikon perustama bhangra-yhtye, joka soittaa vilkkaan energistä intialaista tanssimusiikkia. Shavan suomibhangra on uuden vuosituhannen globaalia kansanmusiikkia, jonka juuret ovat kotiseudulla Itä-Helsingissä, mutta latva syleilee koko maailmaa. 

Kesto 1 h (ei väliaikaa)

Esitykset:
to 14.9. klo 19.00 (liput toimituskuluineen alk. 13,50 €)
pe 15.9. klo 10.00 (liput toimituskuluineen alk. 6,50 €)

Tapahtuma kuuluu Kaikukortin piiriin.


Kuva: Leevi Laaksonen

Tapahtumapaikka
Espoon kulttuurikeskus, Louhisali
Tapahtumajärjestäjä
Espoon kulttuurikeskus
Hinta
Liput toimituskuluineen alk. 13,50 €