la 23.03.2019 15.00 - 16.42

KannuKino: Gloria Bell

KannuKino, Kannusali - Kannusillankatu 4

Chile, USA 2018
Ohjaus: Sebastian Lélion
Pääosissa: Julianne Moore, John Turturro, Michael Cera, Rita Wilson, Alanna Ubach
Kesto: 1 h 42 min
K12
Suomenkieliset tekstit, svensk text

Gloria (Julianne Moore) on huoleton eronnut nainen, joka viettää päivänsä tavanomaisessa toimistotyössä ja illat irrotellen tanssilattioilla ympäri Los Angelesia. Yhtenä iltana hän tutustuu Arnoldiin (John Turturro) ja tästä alkaa odottamaton romanssi täynnä orastavan rakkauden iloa, mutta myös deittailun tuskaa ja identiteettiin ja perheeseen liittyviä ristiriitoja.

Oscar-palkitun Sebastian Lélion (Fantastinen nainen, Tottelemattomuus) GLORIA BELL on hienostunut romanttinen komedia. Elokuva joka näyttää, että rakkaus voi iskeä milloin tahansa, ihmissuhteet eivät koskaan ole yksinkertaisia ja mikään ei masenna kunhan vaan jaksaa tanssia.

Esitys on Kaikukortti-tapahtuma. KannuKinon Kaikukortti-liput voi lunastaa vain paikan päältä esityksen yhteydessä, ei Lippupisteestä. KannuKinossa Kaikukortilla saa lipun itselleen ja yhdelle mukana olevalle alle 16-vuotiaalle lapselle.

Suosittelemme, että yleisö saapuu KannuKinossa erityisesti lastennäytöksiin ainakin 20 minuuttia ennen näytöksen alkua ruuhkien välttämiseksi.
 

Tapahtumapaikka
Kannusali, KannuKino
Hinta
8 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 12.3. lähtien, 8 € ovelta.