pe 24.08.2018 09.00 - la 25.08.2018 20.30

Auroran Espoo-päivä

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora - Järvenperäntie 1-3

Espoo-päivä tulee taas. Aurorassa sitä tehdään entistä enemmän yhdessä asukkaiden kanssa! Perjantain ja lauantain aikana luvassa monenmoista puuhaa isoille ja pienille. Poimi parhaat palat alta. Tervetuloa juhlimaan Espoota ja uutta Auroraa! 

Perjantai 24.8. 
klo 9-12 Mehutellaan Meijerissä - Meijerin avajaisaamu

klo 9 Meijerimehut - Meijerin avajaisaamu. Avajaistuokiossa lähipäiväkotien lapset esiintyvät ja Meijerin ovet avataan. Juhlatunnelmaa luovat jättisaippuakuplat ja juhlaherkut. Uuden Meijerin edustalla. 

klo 9.15-18 Meijeri avoinna. Syksyllä strattaava aikuisten käsityöklubi Tilda esittäytyy.

klo 9.30-12 Käsityökoulu Robotin non-stop -pajassa pääsee kurkkaamaan eläviä teoksia. Taidetalo.

klo 10.15 &11 Hiirulaisten kesämuistoja -muskarimeininkiä. (Kesto noin 30min). Ohjaajana Heli Vapaakallio. Meijerin salissa.

klo 10-12 Kuninkaantien työtoiminnan väki ohjaa helmellisen askartelupajan.

Lumottua -satupolku on omatoiminen retki tosi satusankareille. Polku kiertelee ja kurkistelee Auroran pihalla. Mitä tuttua tai tuntematonta löydät polun varrelta? Mistä hahmot ovat hypänneet polulle? Opaste Meijerin päädyssä.


Ryhmille ennakkoilmoittautuminen pikku-aurora@espoo.fi
***
klo 8.30-11.45 Music of The Plants -paja, aikuinen-lapsi-pareille ja koululuokille Taidetalossa. Pajassa tehdään yhteisöllistä taidettä ja kuullaan kasvien musiikkia. Ilmoittautuminen tuula.jaatinen@icloud.com /p. 0500 505 829. Paja varattu. Taidetalon Roosanen -sali.

klo 9-18 Espoolaisia eläimiä -näyttely. Teokset: Mildred Lehtinen ja Vilma Nurmio. Tilanhoitajantalossa.

klo 12-18 Paritaidetta taideparilta -näyttely Taidetalon Aurinko-salissa. Huomaa aukiolo klo 18 asti (ei klo 21 asti, kuten Espoo-päivän paperiesitteessä sanotaan.

klo 12.30-15.30 Vesivision puhdas vesi Espoo -kierros Träskändan puistossa. Tule kokemaan neulegraffitti-taidetta ja soiva tammi. Lähtö Taidetalon edestä klo 12.30. Yhteistyössä Tuula Jaatinen, Käsityökerho Käki ja SunUrbangraffitti. Ilmoittautuminen tuula.jaatinen@icloud.com /p. 0500 505 829.

klo 16-18 Karaoketanssit. Vetäjänä Ulla Rantio. Meijerissä.
#karaoke #tanssit #aikuisille 
***

Lauantai 25.8. 
Meidän Aurora – yhdessä tekemisen aikaa

klo 9.30-10.30 Lempeää ying-joogaa
loppukesään. Avoin tutustuminen, joka ei vaadi edeltävää kokemusta joogasta. Mukaan mukavat vaatteet, joogamatto ja avoin mieli. Kesto 60min. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä, ei ennakkoilmoittautumista. Joogaohjaaja Hannele Honkavirta. Meijerin sali. 

klo 10-16 Café Annikka, Meidän Aurora -tapahtuma Espoo-päivänä loihtii gluteenittomia ja laktoosittomia herkkuja Tilanhoitajantaloon. 

klo 10-16 Meijeri avoinna, Tilda käsityöklubi aikuisille esittäytyy. Me&I -lastenvaate-esittely sekä Pomp De Luxin lastenvaatteiden syysmallison esittely (klo 10-12).

klo 10-20 Espoolaisia eläimiä -näyttely Tilanhoitajantalossa. Teokset: Mildred Lehtinen ja Vilma Nurmio.

klo 11.30–12.15 Brunskärin säveliä -levynjulkistamiskonsertti. Säveltäjä Anna Danielsson on paikalla kertomassa musiikistaan. Espoon Pelimannit soittavat kappaleet niin konsertissa kuin levyllä. Järjestäjä: Espoon pelimannit. Meijerin sali.

Satuhetkiä ja työpajoja Mini Kustannuksen kirjoista Taidetalossa.

Klo 12-16 Pop up -kauppa avoinna

Klo 12.30 Osallistava satuhetki André Simonin kirjasta Arvaatko eläimet? (Ikäsuositus 1-3 vuotta)

Klo 13 Satuhetki ja askartelutuokio kirjasta Ugu Ugu ja Hiljaisuuden kaupunki (Ikäsuositus yli 3 vuotta)

Klo 14 Satuhetki kirjoista Kiki tahtoo leikkiä! ja Kiki hukkaa pallonsa (Ikäsuositus 1-5 vuotta)

Klo 15 Satuhetki ja askartelutuokio kirjasta Siiri Siimahäntä halusi hienostella (Ikäsuositus yli 3 vuotta)

***

klo 14-16 Kortteli stage - lava on sinun!
Esiinny isosti tai pienesti. Voit lausua, laulaa, näytellä, viihdyttää tai viheltää - päätä sinä – me nautimme! Halutessasi voit ilmoittautua etukäteen kaisa.pikkarainen@espoo.fi tai ilmesty paikan päälle!

Lavalla käytössä kaksi mikrofonia, vahvistus kitaralle, sähköpiano, musiikin soitto mahdollisuus esim. kännykästä ja cd-soitin sekä rytmisoittimia ja runokirjoja.

Toivomme, että kukin esitys on enintään 5 minuuttia pitkä, jotta mahdollisimman moni ennättää esiintyä.
Lavailun juontaa Helsinki Poetry Connectionin tapahtumista tuttu Hanna Rentola. 

Sisällön on oltava uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. 

Korttelikahvit loihtii Café Annikka, Meidän Aurora -tapahtuma Espoo-päivänä Tilanhoitajantalossa. 

 

klo 18.30-20.30 Meijerin Iltapalaklubi
Koko perheen musaklubi, omat eväät reppuun ja Meijerille murkinoinaan. 
Meijeri herää uusiin rytmeihin! Ainutlaatuisessa lapsiperheille suunnatussa mies ja kitara -konsertissa nautitaan iltapalaa Samae Koskisen kanssa. Klubilla kuullaan läpileikkaus artistin tuotannosta. Ota mukaasi iltapalaa, Aurora tarjoaa musiikin. Ihana fiilis luodaan yhdessä! Samaen esiintyminen klo 19-20.

Ennakkoilmoittauminen ke 8.8. alkaen. Iltapalaklubi on loppuunvarattu! Ilmoitamme, jos peruutuspaikkoja vapautuu jakoon! Kaikille mukaan mahtuneille lähetämme varausvahvistuksen sähköpostitse.

**

Lumottua -satupolku on omatoiminen retki tosi satusankareille. Polku kiertelee ja kurkistelee Auroran pihalla. Mitä tuttua tai tuntematonta löydät polun varrelta? Mistä hahmot ovat hypänneet polulle? Opaste Meijerin päädyssä.

***

Muutokset mahdollisia. Lisätietoja myös Facebookissa. Pysy kuulolla! #yhdessätehty #espoopäivä

Kaikki Espoo-päivän tapahtumat täältä

Saapuminen:

Osoitteemme on Järvenperäntie 1-3. Espoo.
Pihaan pääsee vain uudesta jalankulkuportista läheltä Träskändan puistotien ja Järvenperäntien risteystä. Remontti-alueelle ei pidä mennä.

Suosittelemme julkisia kulkuneuvoja, apostolin kyytiä ja fillaria. Autojen parkkipaikka on siirtynyt kadun toiselle puolelle osoitteeseen Träskändanristi 4. (Entinen Aurorankodin parkkipaikka). Lisää parkkeja Järvenperän koululla, Auroranmäki 1.

Tapahtumissa mukana: Lasten kulttuurikeskus Aurora, Kuninkaantien toimintakeskus, Espoon pelimannit, Käsityökoulu Robotti, MiniKustannus, Käsityökerho Käki ja SunUrbangraffitti sekä upea joukko kaupunkilaisia.

Kiitos kaikille tapahtumia järjestäville!

***

Meidän Aurora sisältäjä on tehty yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Kysy lisää Kaisalta: p. 043 825 4469 kaisa.pikkarainen@espoo.fi Meidän Aurora - Espoo-päivänä 2018

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora