la 13.10.2018 19.00 - 21.30

Yö: Mitä jos mä rakastan -konserttisalikiertue

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo


Olli Lindholmin luotsaama Yö-yhtye lähtee lokakuussa kahden kuukauden mittaiselle Mitä jos mä rakastan -konserttisalikiertueelle. Kiertue pitää sisällään liki 20 salia ulottuen niin Helsinkiin, Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon kuin muihin aktiivisiin viihde- ja kulttuurikeskuksiin. 

Konserteissa kuullaan läpileikkaus Yön 37-vuotisen uran hiteistä ja muista rakastetuista lauluista. Salonkikelpoisissa olosuhteissa pääsevät oikeuksiinsa niin Tia-Maria, Vie mut minne vaan kuin Likaiset Legendat -kappaleet. Lisäksi materiaalia kuullaan syyskuun alussa julkaistavalta uudelta levyltä.

Yö oli ensimmäisiä suomirock-yhtyeitä, joka lähti esiintymään 2000-luvun alussa myös konserttisaleihin. Syksyn kiertue on yhtyeen yhdeksäs saleihin sijoittuva kiertue.

”Konsertit ovat hienoja elämyksiä meille jokaiselle, sillä Yö on parhaimmillaan konserttisaleissa. Siellä laulut pääsevät oikeuksiinsa, pienet nyanssit ja tarinat erottuvat, tunnelma välittyy ja musiikin virtaan pääsee loikkaamaan helposti niin yleisö kuin bändikin”, sanoo Olli Lindholm. 

Yön konsertit rakentuvat kahdesta setistä. Ensimmäisellä puoliajalla kuullaan akustisempi osuus ja väliajan jälkeen sähköinen setti. Konsertteihin ei ole ikärajaa.

Olli Lindholm – laulu
Mikko Kangasjärvi – piano, kosketinsoittimet, haitari, taustalaulu
Jari Latomaa – akustinen kitara, kosketinsoittimet, taustalaulu
Jussi Turpeinen – kitarat
Timo Mynttinen – basso
Ari Toikka – rummut

Kesto: 2 h 30 min (väliaika).

Tapahtumapaikka
Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali
Hinta
Liput 39,50 € + toimitusmaksu