pe 19.10.2018 19.00 - 21.00

Saara Aalto Wild Wild Wonderland -kiertue

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo


Keväällä uuden Wild Wild Wonderland -albuminsa julkaissut Saara Aalto lähtee ensimmäiselle Suomen kiertueelleen pitkästä aikaa. Kuusitoista keikkaa Suomessa käsittävä Wild Wild Wonderland -kiertue tarjoaa kurkistuksen Saaran Ihmemaahan missä kaikki on mahdollista. Luvassa visuaalinen pop-show, jossa päästään nauttimaan myös Saaran upeasta muusikkoudesta ja lauluäänestä. Konsterteissa Saaralla on mukanaan nelihenkinen livebändi sekä ammattitanssijoita.

Lukuisissa laulukilpailuissa hyvin pärjännyt superlahjakas tulkitsija löi itsensä läpi lopullisesti sijoittumalla toiseksi Iso-Britannian kovatasoisessa X-Factor –kilpailussa vuonna 2016 ja oli Suomen Euroviisuedustaja keväällä 2018. Konserteissa kuullaan upeaäänisen laulajan tunnetuimpia kappaleita sekä uutta materiaalia tuoreelta albumilta.

”On mahtavaa päästä esittämään uuden levyn biisejä suomalaiselle yleisölle kunnon kiertueella! Tämä on Brittien X Factorin jälkeen ensimmäinen kerta, kun ehdin lähteä kiertämään Suomea. Haluan, että yleisö pääsee näkemään ja kuulemaan jotain sellaista, mitä ei ole Suomessa aiemmin kokenut!”, lupaa Aalto tulevista konserteistaan.

Kesto noin 2h (sisältää väliajan).

Tapahtumapaikka
Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali
Hinta
Liput ennakkoon 32,50 € + toimitusmaksu.
Ovelta 35 € mikäli lippuja jäljellä.