la 14.10.2017 11.00 - su 15.10.2017 17.00

Play it again! -retropelitapahtuma

KAMU, Näyttelykeskus WeeGee, Suomen Kellomuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Anna älypuhelimesi levätä ja tule kokeilemaan peliluolaan, miten Super Mario ja kumppanit taipuvat seikkailuihin käsissäsi vuonna 2017. WeeGeen aulassa on peli- ja lelukeräilijöitä myymässä ja esittelemässä aarteitaan. Museoissa on tapahtumaan liittyvää ohjelmaa, joka sisältyy pääsylipun hintaan.

Ohjelma lauantaina ja sunnuntaina:

klo 11 - 17 Pelimyyjäiset: Tule tutustumaan pelikeräilijöiden aarteisiin ja tekemään löytöjä myyjäisiin. WeeGeen aula, 1. krs.

klo 11 - 17 Retropelisali: Tervetuloa pelaamaan nostalgisia konsolipelejä, kuten Duck Huntia, Super Mariota ja Commodore 64:ää. Studio Suuronen, 1. krs.

klo 11 - 17 Lautapelinurkka: Muistatko vielä esimerkiksi Hotelli-, Kalmankuja 13- ja Arvaa Kuka -pelit? EMMA Lounge, 2. krs.

klo 11 - 17 Game Boy -luola: Lelumuseossa pelattavana Game Boy ja Game and Watch -käsikonsolipelejä. Lelumuseon paja, 2. krs.

klo 11 - 17 Pokemón-suunnistus: Etsi karanneet Pokemónit museosta! Tällä omatoimikierroksella ei tarvita omaa mobiililaitetta, vain tarkat aistit. Sopii myös perheen pienimmille. Lelumuseo, 2. krs.

klo 13 Rovio, Remedy, Aalto - paikallinen pelikulttuurimme: Lyhyt opastus espoolaiseen pelihistoriaan ja pelikulttuurin tallentamiseen. KAMU, 1. krs.

klo 14 Pelikeräilijä kertoo: Pelikeräilijä Joni Silvennoinen kertoo keräilyharrastuksestaan. Lelumuseo, 2. krs.

klo 15 Rovio, Remedy, Aalto - paikallinen pelikulttuurimme: Lyhyt opastus espoolaiseen pelihistoriaan ja pelikulttuurin tallentamiseen. KAMU, 1. krs.

Muutokset mahdollisia!

Tapahtuman järjestävät Suomen kellomuseo ja Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä.

Tapahtumapaikka
Näyttelykeskus WeeGee
Hinta
Pääsyliput Näyttelykeskus WeeGeelle: 12/10 €
alle 18-vuotiaat, yli 70-vuotiaat ilmaiseksi
Museokortilla ja Kaiku-kortilla ilmaiseksi
Ilmoittautumiset

Ei ennakkoilmoittautumisia.

Ikäsuositus
6-vuotiaasta ylöspäin