to 14.09.2017 18.30 - 20.20

KannuKino: Dunkirk

KannuKino, Kannusali - Kannusillankatu 4

UK, Alankomaat, Ranska, USA 2017
Ohjaus: Christopher Nolan
Pääosissa: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Harry Styles 
Kesto: 1 h 47 min
K16

Christopher Nolanin (Interstellar, Inception, Yön ritari -trilogia) Dunkirk on eeppinen toimintatrilleri. Elokuvan tapahtumat alkavat tilanteesta, jossa vihollisjoukot ovat saartaneet sadoistatuhansista sotilaista koostuvat Britannian ja liittoutuneiden joukot, jotka ovat jääneet rannalle loukkuun vihollisen lähestyessä.

Tarinan kehittymistä seurataan maalla, merellä ja ilmassa. Britannian kuninkaallisten ilmavoimien Spitfire -hävittäjät taistelevat Englannin kanaalin yllä yrittäen suojella puolustuskyvyttömiä miehiä alapuolellaan. Samaan aikaan sadat armeijan ja siviilien miehittämät pienalukset aloittavat epätoivoisen pelastusoperaation riskeeraten henkensä kamppailussa aikaa vastaan pelastaakseen edes murto-osan joukoistaan.

Dunkirk perustuu Christopher Nolanin omaan alkuperäiskäsikirjoitukseen ja hän on tuottanut sen yhdessä Emma Thomasin kanssa. Elokuvan vastaaja tuottaja on Jake Myers. Tarinan valkokankaalle saattamisessa Nolan on hyödyntänyt IMAX®-tekniikkaa ja 65 millimetrin filmiä. Elokuva on kuvattu Ranskassa, Alankomaissa, Iso-Britanniassa ja Los Angelesissa.

 

Tapahtumapaikka
Kannusali, KannuKino
Hinta
Liput alkaen 7 € Lippupiste, 7 € ovelta.